Pozovi
Početna
deltafrigomatic@gmail.com | profesionalna usluga
Radimo 8-20h svaki dan u nedelji SMS kontakt NON STOP

July 21, 2014 - Dragan Jeremic

Midea KID STAR FULL DC INVERTER BLUE

kid star plava

Midea KID STAR MSEAAU-09HRFN1-QRDOG BLUE
Midea je prvi priozvodjac klima uredjaja u svetu koji u svom asortimanu ima klima uredjaje dizajnirane specijalno za decije sobe, vodeci racuna o posebnoj nezi koju deca zahtevaju ali i zasluzuju. Modeli dostupni u plavoj i pink boji. Tehnologija Dc Invertera omogucava siguran rad kako na niskim tako i na visokim temperaturama.
Proizvodjac: Midea
Serija: Kid Star 2017
Boja:  PLAVA
Oznaka: MSEAAU-09HRFN1-QRDOG
Tip: Full DCInverter
Kapacitet klima uredjaja: 9000 btu
Energetska klasa: A++/A+
Daljinski upravljac: Oblik mede sa plavim dugmicima
Dimenzije:
Unutrasnja jedinica (S x D x V): 900 x 310 x 190 mm
Spoljasnja jedinica (S x D x V): 728 x 300 x 555 mm
Tezina neto:
Unutrasnja jedinica: 10 kg
Spoljasnja jedinica: 26 kg
Midea kid star najbolja briga o deci. Tokom najtoplijih dana klima je potreba pogotovo nocu kada je svima potreban odmor Midea Kid Star vam nudi klimu koja ce vam taj odmor i  pruziti. Kid Star serija ima skup najsavremenije tehnologije koja je prilagodjena decijim potrebama. Prelep dizajn unutrasnjeg panela u plavoj boji odusevice vase decake, savrseno se uklapa u svaki dizajn decijih soba. Prelep daljinski upravljac plave boje u obliku mede osvojice srca dece. Ali isto tako dizajniran da nije komplikovan za rukovanje i oblikovan da kako god da se spusti nece pasti.
Auto nocni rezim je opremljen foto-senzorom koji je dizaniran da smanji zujanje klime, sakrije ekran, podesi brzinu ventilatora i usmeri vazduh u ugao sobe vaseg deteta kada su svetla iskljucena.
Senzor koji detektuje temperaturu tela:
Inovativni Smart senzor u Kid Star kolekciji moze da detektuje temperaturu tela vaseg deteta i da usmeri vazduh u drugi ugao sobe i smani brzinu ventilatora, tako da ne morate brinuti da ce vasem detetu biti previse hladno. Najnovija tehnologija Dc invertera sa najnovijim kompresorima koji imaju maksimalnu iskoriscenost energije uz veliku ustedu.
Postovani nastojimo da budemo što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Osnovna garancija na sve klima uredjaje je 2 godine, uz mogucnost produzenja garancije do 5 godina uz redovan godisnji servis.

Slični tekstovi:

Home / Inverterske / Klime / Midea / Midea - inverterske / Svi klima uređaji