Pozovi
Početna
deltafrigomatic@gmail.com | profesionalna usluga
Radimo 8-20h svaki dan u nedelji SMS kontakt NON STOP

Zasto klima uredjaj obavezno treba da montira ovlascen servis

Zašto klima uredjaj obavezno treba da montira ovlašćen servis

Za montažu klima uredjaja su potrebni ljudi koji imaju iskustva i koji su obučeni za tu vrstu posla.
Glavni razlozi zbog kojih klima uredjaj ne radi ili neispunjava očekivane zahteve nisu do kvaliteta samog klima uređaja nego do ljudskog faktora odnosno do nestručne montaže.
Shvatamo da su finansijski teška vremena za svakog i da svako želi da prođe što jeftinije ali najskuplje će Vas koštati ako se u avanturu montaže klime upustite sami ili to prepustite nekom priučenom majstorčiću,rođaku ,komšiji koji je to negde video ili ne i koji će Vam uz najbolju nameru napraviti više štete nego koristi.Na stotine i stotine mesta smo išli i popravljali za drugima ako je to uopšte bilo moguće i viđali kako ljude skupo košta to loše iskustvo. Malo je toga na svetu što neko ne može napraviti puno gore i naplatiti malo manje. Oni koji razmatraju samo cenu nužno su žrtve takvih ljudi.” (John Ruskin)
Ovlašćen servis je registrovana zanatska radnja koja se profesionalno bavi ugradnjom klima uredjaja,koju su ovlastili uvoznici klima uredjaja da stoji iza njihove garancije,koja dobro poznaje i sam princip rada klima uredjaja i karakteristike svih modela na tržištu ,koja ima dostupnost rezervnim delovima i zna da popravi bilo koji kvar na klima uredjaju a ne samo da ga namontira.
Ovlašćeni servis poseduje profesionalan alat ,kvalitetan materijal,atestirane nosače,servisna uputstava ,logistiku,podršku od uvoznika obučenost i iskustva za sve situacije pri montaži i popravci klima uređaja.
Ovlašćen servis za klima uredjaje će Vam po završenoj montaži dati uputstva za rukovanje i održavanje klima uredjajem i pečetom svoje firme će Vam overiti garanciju koja će tek time biti punovažna.
U slučaju nekih problema ili kvarova ovlašćeni servis će izaći na teren i taj problem rešiti u što kraćem roku.
Ovlašćen servis za klime će Vam raditi i redovne godišnje servise i produžavati garanciju svojom overom .
Delta Frigomatic je ovlašćen servis za sledeće brendove klima uredjaja
LG, MIDEA, GALANZ, DAIKIN, GREE, VIVAX, MITSUBISHI ,SAMSUNG, VENTING, CROWN, VOX, KALTMAX
CRYPTON, PANASONIC, KOREL, AUX,

 

Slični tekstovi:

montaza klima uredjaja / razne teme / Saveti / Saveti oko ugradnje klime