Pozovi
Početna
deltafrigomatic@gmail.com | profesionalna usluga
Radimo 8-20h svaki dan u nedelji SMS kontakt NON STOP

Besplatan izlazak na teren, snimanje montaže i preporuke za klimu

Besplatan izlazak na teren, snimanje montaže i preporuke za klimuNakon višegodišnjeg iskustva izdvojili smo najčešća pitanja naših klijenata koji žele da klimatizuju svoj radni, životni, poslovni prostor ili građevinu:

 

 

 

 

Besplatan izlazak na teren, snimanje montaže i preporuke za klimu

 

  • Koje je mesto u mom prostoru najadekvatnije za postavljanje klima uređaja?
  • Koju klimu izabrati a da taj izbor bude najadekvatniji za moje potrebe, odnosno određeni prostor?
  • Šta bi trebalo da pripremim od instalacije za klima uređaj ako:

 

 

– renoviram stan?

– gradim iznova kuću ili zgradu?

– želim da izmestim postojeću klimu – celu, samo unutrašnju ili samo spoljnu jedinicu?

 

  • Imam klimu koja je u kvaru, želim da je neko popravi i da saznam koliko bi me takva intervencija koštala, da li je popravka isplativa ili ne, a da me pritom neko od majstora ne dovede pred svršen čin plaćanja?

 

Za sve savete, dijagnostiku i predloge mi šaljemo na adresu stručno lice koje će imati strpljenja da sasluša sva Vaša pitanja i zahteve, da Vam tačno i precizno objasni sve što Vas interesuje u vezi klimatizacije Vašeg prostora.

Kada nas pozovete, kontaktirate mail-om ili porukom (sms, Viber) saveti i konsultacije su potpuno besplatni. Postoji i mogućnost slanja fotografija ili kraćeg snimka prostora koji biste klimatizovali na mail ili Viber, kada naši majstori, takođe besplatno, odgovore na sve Vaše zapitanosti i nedoumice.

Izlazak na teren naplaćujemo 2.500 dinara, ali kada dogovorimo sa Vama određeni posao, taj novac refundiramo, odnosno uračunavamo u cenu dogovorenog posla, pa je na taj način nas dolazak na adresu i takozvano „snimanje“ ponovo besplatan (Naplata od 2.500rsd postoji samo zbog neodgovornih građana. Imali smo iskustva zbog kojih smo dosta vremena utrošili na ovakve slučajeve, pa smo morali da se zaštitimo na neki način, a istovremeno tako štitimo i građane koji zaista čekaju naš dolazak zbog rešavanja konkretnog problema).

U letnjem periodu – jun, jul, avgust, ne praktikujemo izlazak na teren, odnosno snimanje, jer zbog velikog obima posla ne možemo fizički da stignemo. U tom periodu je najbolje da nam pošaljete snimak, fotografiju problematičnog prostora na mail ili Viber.

Svakako, prijateljski savet i preporuka jeste da nas za dolazak na adresu i konsultacije pozovete van sezone, dakle tokom čitave godine, osim u navedenom periodu u trajanju od 3 meseca. Naravno da je bolje kada naša ekipa dođe i na licu mesta proceni situaciju, objasni Vam sve neophodno i dogovorite sve vezano za posao. Na taj način ćete imati priliku i da upoznate i uverite se u stručnost i profesionalizam naših majstora.

Cilj ovakve preporuke jeste da, dok ne počnu letnje „gužve“ u poslovima iz oblasti klimatizacije, i vi i mi imamo uvid u sve ono što bi trebalo i moglo da se uradi. Kasnije, kada počne sezona za servisere klima uređaja, a kao što smo naglasili, prioriteti su hitnije intervencije.

 

Besplatan izlazak na teren, snimanje montaže i preporuke za klimuBesplatan izlazak na teren, snimanje montaže i preporuke za klimu

Besplatan izlazak na teren, snimanje montaže i preporuke za klimu

 

 

 

 

 

 

 

Voleli bismo da znate i da nam je jedini cilj i motiv sticanje uzajamnog poverenja!

 

 

 

Vaš zahtev, pitanja, fotografije, snimke i drugo možete poslati na:

e-mail deltafrigomatic@gmail.com

ili Viber broj 0641153232

 

Lajkujte, šerujte ili prokomentarišite našu FB i Instagram stranicu

Klima uređaji Delta Frigomatic.

Hvala unapred!

 

 

 

Slični tekstovi:

razne teme / Saveti / Saveti za odabir i kupovinu klime