Pozovi
Početna
deltafrigomatic@gmail.com | profesionalna usluga
Radimo 8-20h svaki dan u nedelji SMS kontakt NON STOP

Prodaja polovnih klima uredjaja

servis klima uredjaja Deltafrigomatic Beograd

 

 

Klima servis Beograd-Delta frigomatic Vam nudi kupovinu polovnih vrlo dobro očuvanih klima uredjaja po vrlo povoljnim cenama.

 

 

 

Ukoliko želite da kupite jeftinu klimu, a da pritom imate garanciju od godinu dana, uvek imamo u ponudi neke od polovnih klima koje su u potpunosti ispravne, servisirane, proverene na hlađenju i grejanju.

Polovne kima uredjaje prodajemo sa našom ugradnjom i garancijom od godinu dana ili bez ugradnje ali onda samo sa probnom garancijom od 15 dana. U ponudi imamo klime od 12000 btu ali se može naći i većih i manjih veličina. Cene polovnih klima se krecu za klima uredjaje 9000 btu od 100 -130 €, za klime 12000 btu od 120 – 150 €, za klime 18000 btu od 180 – 250 € a za klima uredje 24000 btu od 280 – 330 €.

Takođe klima servis Beograd ima u ponudi i samo spoljnu ili samo unutrašnju jedinicu klima uredjaja. Ukoliko Vam je crko kompresor na vašoj klimi ili Vam je spoljnja jedinica ukradena vrlo povoljno vam nudimo celu spoljnju jedinicu sa ugradnjom koja izađe dosta povoljnije od zamene kompresora na vašoj klimi, a pogotovu od zamene cele klime. Unurašnja i spoljnja jedinica klima uredjaja se mogu upariti, a da ne budu od istog proizvođača. Na sve to, naravno, dobijate garanciju od godinu dana.

Kompletnu ponudu polovnih klima uredjaja mozete pogledati na nasem sajtu u katalogu klima odeljak polovne klime.

http://www.klimauredjaji.co.rs/sve-klime/polovne-klime/

Uslugu ugradnje klime vršimo na celoj teritoriji Beograda.