Pozovi
Početna
deltafrigomatic@gmail.com | profesionalna usluga
Radimo 8-20h svaki dan u nedelji SMS kontakt NON STOP

O NAMA

lg-akademija

Klima servis Beograd -Delta frigomatic se više od 15 godina profesionalno bavi servisom i popravkom i ugradnjom klima uredjaja kao i prodajom klima svih poznatih brendova.Imamo veliko iskustvo i radimo vrlo uspešno što mogu potvrditi naše zadovoljne mušterije, razne firme, ustanove čiji se spisak nalazi u našim referencama

Ovlašćeni smo servis za LG, VENTING, PANASONIC, MIDEA , GALANZ , CROWN, SAMSUNG, VOX , FUJITSU, VIVAX, KOREL, MITSUBISHI,AUX, TADIRAN , TOSHIBA, GREE klima uredjaje

Klima servis Beograd- Delta frigomatic ugradjuje ,servisira i vrši popravke na svim klima uredjajima počevši od najprostijih zidnih split sistema ,preko kasetnih ,kanalskih klima ,multi sistema ,vrv sistema ,toplotnih pumpi kako u domaćinstvima tako i u prehrambenoj ,farmaceutskoj industriji ,trgovinama ,restoranima ,server sobama itd.

Imamo veliko iskustvo u odabiru samog uređaja, montažama istih kako po stanovima, lokalima, građevinama i drugim objektima raznih namena, servisu i održavanu klima, popravkama klima svih vrsta.

Stalno se usavršavamo po raznim seminarima,sajmovima,učimo na terenu i iz literature i uspešno sarađujemo sa svim kolegama uvoznicima i većim projektantskim firmama.

Uvek ćemo vam preporučiti pravu klimu za vas, bilo da je kupite preko nas ili nekog drugog, izvršiti vrlo profesionalnu montažu, uraditi održavanje i servis klime (uz mogućnost produženja garancije na ceo uredjaj do 7 godina), popraviti ili premestiti vašu postojeću klimu.

Uvek i u svako doba dana ćemo vam biti dostupni za savet, bilo koji problem na telefone 011 8075 096 ili mobilni 064 115 32 32 (broj koji je kod nas 15 godina, nismo od onih koji ih menjaju svaki čas, mi smo tu i sad i za 10 godna sa istom delatnošću).

Nismo mi ni neka prevelika firma koja ustvari i ne radi ove poslove nego samo zvuči moćno, a kod vas će poslati neku od priučenih ekipa koja im je najeftinija i od koje će da uzmu proviziju, a u slučaju problema će vas prebacivati sa telefona na telefon od sekretarice do šefa od šefa od servisa do servisa, a ustvari neće ni znati ni koste ni gde ste vi ni ko je tu vašu klimu montirao.

Mi smo mala firma koja se trudi da iznese i veći obim posla i da uspostavi sa vama jedan pre svega ljudski i profesionalan odnos i da imamo sa vama dugoročnu saradnju, da nas od srca možete preporučiti drugoj firmi, rođaku, prijatelju, komšiji.

Klima servis Beograd – Delta frigomatic vrši usluge ugradnje, servisa i popravki klima uredjaja na širem području Beograda i pokrivamo sve opštine i to Čukarica, Rakovica, Obrenovac, Barajevo, Novi Beograd, Zemun, Stari grad, Savski Venac, Palilula, Grocka, Voždovac, Zvezdara i Vračar.

Nazovite nas uvek ćemo Vam rado izaći u susret za svaki problem i savet oko klima uredjaja .