Pozovi
Početna
deltafrigomatic@gmail.com | profesionalna usluga
Radimo 8-20h svaki dan u nedelji SMS kontakt NON STOP

Ugradnja klima uredjaja

klima servis - Deltafrigomatic

 

Ugradnja klime je vrlo bitan deo posla kada želite da klimatizujete Vaš životni ili radni prostor.
Koliko god Vam značilo da nabavite kvaltetan i pouzdan klima uredjaj bar isto toliko ako ne i više Vam znači da se ugradnja klime obavi na kvalitetan i profesionalan način.

 

 

*Ovlašćen klima servis – Beograd – Deltafrigomatic

Klima servis Beograd – Deltafrigomatic je ovlašćen servis za većinu klima uredjaja na našem tržištu sa višegodišnjem iskustvom o ovom poslu i ugradnja klime nam je osnovna i prioritetna delatnost . Kada mislimo na ovlašćen servis to podrazumeva klima servis za ugradnju klime koji je svojim višegodišnjim kvalitetnim radom, znanjem i odgovornošću stekao poverenje i reputaciju od strane uvoznika da će klima uredjaj ugraditi profesionalno, da se poslom ugradnje klime bavi konstantno, a ne sezonski i da je tu u slučaju neke eventualne intervencije. Klima servis koji je neki put nešto zabrljao ili se nije odazvao na eventualnu reklamaciju automatski ispada iz kruga ovlašćenih servisa. Klima servis Beograd – Deltafrigomatic je ovlašćen servis za LG, MIDEA, SAMSUNG, VIVAX, AUX, GREE, KALTMAX, VOX, MITSUBISHI, PANASONIC, VENTING, CRYPTON, GALANZ, DAIKIN, FUJITSU klima uredjaje i po završenoj ugradnji klime će garanciju overiti pečatom servisa.

*Garancija na ugradnju klime – Klima servis Beograd – Deltafrigomatic

Klima servis Beograd – Deltafrigomatic je servis sa kojim dobijate potpunu i sigurnu garanciju na klima uredjaj zato što imamo podršku i ovlašćenje od uvoznika kako za logističku podršku, rezervne delove u garantnom i vangarantnom roku. Garancija na klima uredjaj je ako klima uredjaj nabavite sami dve godine, a ako klima uredjaj kupite preko nas garancija je do 7 godina uz uslov redovnih godišnjih servisa.
Sigurno Vam ne treba neki priučeni majstori koji će nestatii ako Vam klima uređaj zataji u garantnom roku.

*Profesionalna ugradnja klime – Klima servis Beograd – Deltafrigomatic

Klima servis Beograd – Deltafrigomatic će Vam ugraditi klima uredjaj na najkorektniji i najprofesionalniji način. Svojim profesionalnim odnosom smo tu da Vas poštedimo svih greški, promašaja, vanrednih troškova i gubitka garancije zbog nestručne ugradnje klime neovlašćenog servisa.

*Najbrža ugradnja klime – dogovoreni termin ugradnje – Klima servis Beograd

Klima servis Beograd – Deltafrigomatic će Vas prvenstveno krajnje profesionalno ispoštovati za dogovoreni termin i ceniti vaše dragoceno vreme. U vreme letnjih vrućina potražnja za ugradnjom klima uredjaja je znatno povećana i termini čekanja na montažu su znatno produženi. Sigurno Vam je važno da Vam neko ugradi klimu što pre, a ne da naiđete na neke neodgovorne servise koje ćete čekati nekoliko dana i onda Vam na primer otkazati termin ugradnje klime.

*Savet za mesto ugradnje klime – Klima servis Beograd

Klima servis će Vam u samom startu predočiti najoptimalnije mesto ugradnje klime u Vašem prostoru, ponudidemo Vam više mogućnosti bez obzira na težinu ugradnje klime po nas, predočićemo Vam prednosti i mane pojedinih mesta, a Vi ćete sami doneti konačnu odluku i izbor će biti Vaš, a ne za nas najlakši. Pogrešno doneta odluka o mestu ugradnje klime Vam može doneti niz nezadovoljstava koje će na kraju imati rezultat ponovnog premeštanja klima uredjaja i duplog troška. Na dosta mesta smo bili i premeštali klima uredjaj mušterijama koje su izabrale loš klima servis za ugradnju klime i tu eventualno u startu možda jeftiniju montažu pladali duplo. Više o izboru mesta ugradnje možete pročitati u korisnim savetima-izbor mesta ugradnje klime.

*Najpovoljnija cena ugradnje klime – jeftina ugradnja

Klima servis Beograd -Deltafrigomatic će Vam ugraditi klimu po najpovoljnijoj ceni i jasno Vam predočiti sve troškove montaže koje možete videti i na sajtu – cenovnik usluga – ugradnja klime. Izborom za ugradnju klime od strane Klima servisa Beograd – Deltafrigomatic ćete proći najpovoljnije sa troškovima ugradnje klime i izbeći naknadne i nepredviđene troškove kako u toku ugradnje tako i posle u slučaju popravke ili premeštanja klime. Cene na tržištu klima servisa u Beogradu variraju od + – 10 evra a to se može višestruko odraziti na kvalitet ugradnje klime kako u dobrom tako i u lošem pogledu.

*Nedostupna ugradnja klime na krovu – Klima servis Beograd – Deltafrigomatic

Klima servis Beograd – Deltafrigomatic ima svu potrebnu opremu za ugradnju klime i najkvalitetniji materijal tako da nam ni jedan slučaj nije i neće biti neizvodljiv bilo da je to na visini, krovu, nedostupno,i nigde se nismo vratili a da nismo lakše ili teže izvršili ugradnju klime. Na mnogim mestima je klima servis Beograd – Deltafrigomatic bio po preporuci mušterija koji su rekli – ma pre vas su ovde bile 2-3 ekipe majstora i vratile se sa konstatacijom – ovo ne može da se ugradi.

*Bezbedna ugradnja klime – Klima servis Beograd – Deltafrigomatic

Klima servis Beograd – Deltafrigomatic će Vam ugraditi klima uredjaj na najbezbedniji način počevši od nas samih jer imamo svu sigurnosnu opremu za ugradnju klime, a isto tako će i sam klima uredjaj biti ugradjen sigurno, a ne da Vam se unutrašnji deo klima uredjaja otkači ili da vam voda procuri u stan i napravi štetu, ili da elektro spojevi izazovu požar u stanu ili da spoljnja jedinica padne nekom prolazniku na glavu. Naš klima servis je tokom godina nailazio na dosta ovih slučajeva i iako Vi direktno niste krivi za to sigurno Vam ne treba neko takvo iskustvo.

*Uredna i čista ugradnja klime – Klima servis Beograd

Klima servis Beograd – Deltafrigomatic će Vam izvršiti ugradnju klime na najuredniji način, koristeći zaštitne najlone, usisivače tako da posle ugradnje klime nećete imati prašine i neurednosti u stanu i potrebe za čišenjem. Uz Vaše instrukcije ćemo ako ima ptrebe sav nameštaj, slike i ostalo skloniti i po ugradnji klime ponovo vratiti na svoje mesto. Naš klima servis zna za dosta slučajeva kad su loši majstori doveli domaćice do suza zbog neurednosti i haosa koji su u stanu ostavili. Tako nešto pri ugradnji klime Vam sigurno ne treba.