Pozovi
Početna
deltafrigomatic@gmail.com | profesionalna usluga
Radimo 8-20h svaki dan u nedelji SMS kontakt NON STOP

Popravka klima uredjaja

klima servis - Deltafrigomatic

 

Kvar na klima uredjaju je baš nemio događaj pogotovu što se desi baš kad su velike vrućine i kada nam je klima uedjaj najpotrebniji, a tad obično i svi klima servisi budu veoma zauzeti i nemogu odmah da dođu.Mnogi od tih problema se mogu preduhitriti i smanjiti trošak popravke i bezpotrebno nerviranje ako se klima uredjaj servisira na vreme.

 

 

Klima servis Beograd – Deltafrigomatic ima višegodišnje iskustvo, dosta rezervnih delova, logistiku uvoznika i znanje za popravku svih vrsta kvarova na gotovo svim modelima klima uredjaja ma koliko oni bili komplikovani. Sve popravke ćemo uraditi sa originalnim rezervnim delovima i dati Vam na to garanciju i predočiti eventualne uzroke kvarova na klimi kako se ne bi ponavljali.

Veći deo kvarova od bar 80% otklanjamo odmah i na licu mesta za neke teže slučajeve ćete pričekati par dana. Cenu popravke formiramo realno i većina standardnih popravki je u našem cenovniku popravki klima, a za neke nestandardne slučajeve ćemo se potruditi da Vam cenu predočimo unapred ne želeći da Vas dovodimo pred svršen čin.

U koliko se utvrdi da je klima uređaj neisplativ za popravku ili je na granici isplativosti ili mu vrebaju još neki potencijalni problemi to ćemo Vam iskreno predočiti ne želeći da Vas uvlačimo u veće izdatke.
Pošto imamo dosta polovnih delova i klima možemo Vam izaći u susret jeftinijih popravki npr. ako Vam je crko kompreor na klimi – kako bi ste premostili još koju godinu i slično.

Najčešći kvarovi na klimama koje je Klima servis Beograd – Deltafrigomatic imao da popravi su:
klima radi bez freona, klima ne reaguje na daljinski, klima ne greje, klima ne daje nikakav znak, curi voda iz unutrašnje jedinice, klima radi unutrašnja i ventilator spoljnje ali ne i kompresor, ne radi ventilator unutrašnje ili spoljnje, klima blinka i ne može da se ukjuči, klima hladi ali slabo itd.