Pozovi
Početna
deltafrigomatic@gmail.com | profesionalna usluga
Radimo 8-20h svaki dan u nedelji SMS kontakt NON STOP

Premeštanje klima uredjaja

klima servis - Deltafrigomatic

 

Ukoliko imate poterebu da postojeći klima uredjaj iz raznoraznih razloga premestite iz jednog dela stana u drugi, iz jednog lokala u drugi, iz stana u stan ili u vikendicu Klima servis Beograd -Deltafrigomatic radi te usluge vrlo uspešno i povoljno.

 

 

Klima servis Beograd Vam isto tako može premestiti samo unutrašnju ili samo spoljnju jedinicu klime, skinuti klima uredjaj dok se ne završe neki građevinski radovi (pregrađivanje stana, renoviranje, spoljnja fasada) i ponovo vratiti klimu na staro ili neko novo mesto.

Klima servis Beograd često ima zahteve i za premeštanjem klime na drugu poziciju u stanu jer su prethodni loši majstori stavili klimu gde im je bilo najlakše a ne najadekvatnije mesto.

Pri premestanju klima uredjaja imamo postupak gde sačuvamo freon iz klima uredjaja, ujedno imate priliku i da se uradi servis klima uredjaja po povoljnjijoj ceni i otklone se eventualni nedostaci prethodne montaže.

Sve rupe na zidu na starom mestu montaže zatvaramo gipsom sa unutrašnje i spoljnje strane.

Zašto bi ste godinama držali klima uredjaj u delu stana koji Vam ne odgovara ili u nekom prostoru koji sada više ne koristite, zašto bi ste ako ste podstanar ili zakupac lokala i morali ste sami da kupite klimu tu klimu pri selidbi ostavili vlasniku stana, lokala ako se on već nije setio da Vam je uvede kad Vam je bila najpotrebnija. Klima uredjaj možete da iskoristite na drugom mestu ili Vam mi možemo ako nemate mesta lagerovati klimu u našoj radionici dok se ne ukaže prilika za njenu ugradnju.

Mnogi majstori će Vam tu uslugu naplatiti kao demontažu klima uredjaja i ponovnu ugradnju klime što iznosi dosta novca. Klima servis Beograd -Deltafrigomatic će objediniti te usluge i naplatiti to dosta povoljnije.

Cenovnik premestanja klima uredjaja npr za klime veličine od 9-12 000 btu: (pročitajte tekst do kraja)
– premestanje komplet klime (na istoj lokaciji -u istoj zgradi) – 60 evr
– premestanje komplet klime ( na različitim lokacijama ) – 70 evr
– premešanje spoljnje jedinice – 30 do 40 evr (ukoliko posao ne zahteva skidanje unutrašnje i izvlačenje instalacije)
– premestanje spoljnje jedinice – 40 do 50 evr (ukoliko posao zahteva skidanje unutrašnje i izvlačenje instalacije)
– premestanje unutrašnje jedinice (zavisno od slučaja) – 30 do 50 evr za klime od 18000 btu cena se uvećdava za 10 evr, a za klime od 24000 btu 20 evr (za 24-ku se i instalacija naplaćuje ako treba 12 evr/m)
Klima servis Beograd -Deltafrigomatic se iskreno trudi da cene budu što niže pogotovu one što su navedene od do ali isto tako posao zna da bude zahtevan a voleli bi bude na obostarno zadovoljstvo.

NAPOMENA : podrazumeva se da je klima ispravna, da  ima dovoljno freona, da se iskorišćava postojeća instalacija i nosači – ako je postojeća instalacija-bakarne cevi iz nekog razoga neupotrebljiva, prelomljena ili je treba produžiti instalacija se naplaćuje 10 evr po metru dužnom, ako treba samo zameniti postojede crevo za odvod kondezata ili ga produžiti cena je 1,5 evr po metru – ista cena 1,5 evr/m je ako treba samo zameniti postojeću izolaciju na cevima, produžetak napojnog kabla je 1 evr/m. Zamena postojećih nosača je 5 evr za klime 9 i 12.

Podrazumeva se i da je instalacija dostupna i da nije potopljena u zidu.
Isto tako se podrazumeva da se posao demontaže i ponovne montaže obavlja istovremeno a ne u posebnim terminima.
Svaki dodatni dolazak ukoliko nešto nije mogude uraditi iz tehničkih razloga odmah a da nije izazvano našim razlogom se dopladuje 10-15 evr po dolasku.
Servis klima uredjaja ukoliko ima potreba za njim pri premeštanju klime je uz premeštanje klime 15 evr umesto 25 evr koliko iznosi redovna cena.