Pozovi
Početna
deltafrigomatic@gmail.com | profesionalna usluga
Radimo 8-20h svaki dan u nedelji SMS kontakt NON STOP

Profesionalna sistemska klimatizacija

Ukoliko imate potrebu da klimatizujete ili uradite ventilaciju u Vašem poslovnom prostoru bilo da je u pitanju prehrambena, farmaceutska industrija, trgovinski objekti,  magacini, svečane sale, server sobe, proizvodne hale ili eventalno porodična kuća koju želite celu da klimatizujete ili grejete Vam nudi širok spektar mogućnosti profesionalne komercijalne klimatizacije.

Tipovi komercijalne klimatizacije

Klimatizacija se može uraditi

kasetnim klima uredjajima (klima uredjaji koji se ugrdjuju u spuštene plafone) kojima je vidljiva samo prednja maska i koji imaju mogućnost izduvavanja na jednu, dve ili sve četiri strane.

prof.sistem.klim.1

 

 

 

 

 

 

 

kanalska klimatizacija (izmenjivač je takođe ugrađen u spušten plafon), a kanalskim razvodom se razvodi klimatizovan vazduh do izduvnih rešetki po prostoriji. Kanalskom klimatizacijom se postiže vrlo dobro raspoređivanje vazduha po prostoriji. Kanalskom klimom je moguće ubacivati i svež vazduh u prostoriju i izbacivati stari čime se vrši i dobra ventilacija prostorije.

multi sistemi. Upotrebom multi sistema je moguće na jednu spoljnju jedinicu staviti više unutrašnjih jedinica i pokriti više prostorija. Unutrašnje jedinice mogu biti raznih modela (zidne, kasetne, kanalske, plafonske, parapetne) i različitih veličina. Postoje razni modeli multi sistema kao sto su multi f, fulti fdx.

prof.sistem.klim.2prof.sistem.klim.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

plafonsko -parapetne klime -kao što samo ime kaže mogu se montirati na plafon ili nazid u visini parapeta (kao radijator) vrlo se dobro pokazale za namenu grejanja

VRV sistemi Postoje mini vrv sistemi gde na jednu spoljnju jedinicu idu oko 8 unutrašnjih jedinica čiji se razvod račva ili veći vrv sistemi gde na jednu ili više uparenih spoljnjih može da se nakači i preko 60 unut.

prof.sistem.klim.4

 

 

 

 

 

 

 

Toplotne pumpe Prvenstvena namena im je za grejanje vode koja se sprovodi do niskotemperaturnih radijatora, fan coilera, sistema podnog grejanja. Odličan način grejanja, mada mogu da služe istovremeno i za hladjenje ako se koriste fan-coileri. Toplotne pumpe imaju vrlo dobar stepen iskorišćenja (oduzimaju energiju iz spoljnje sredine). Toplotne pumpe mogu biti u zavisnosti od spoljnje sredine vazdh-voda ili voda-voda.

prof.sistem.klim.5

 

 

 

 

 

 

 

Proizvođači komercijalne klimatizacije

Svi brendovi uglavnom imaju svoj odeljak profesionalne komercijalne klimatizacije a među najzastupljenijim na našem tžištu su LG, Midea, Gree, Samsung, Mitsubishi,Vivax.

Projektovanje klimatizacije

Klima servis Beograd – Deltafrigomatic Vam sa svojim saradnicima nudi mogućnost projektovanja klimatizacije i ventilacije vašeg prostora. To je prvi i osnovni korak i nikako ga nemojte olako i odokativno shvatiti već obavezno imajte na umu pri gradnji i renoviranju vašeg poslovnog i stambenog prostora, a svakako pre završnih radova u građevinarstvu.