Pozovi
Početna
deltafrigomatic@gmail.com | profesionalna usluga
Radimo 8-20h svaki dan u nedelji SMS kontakt NON STOP

Sve naše usluge

klima servis Deltrafrigomatic BeogradUgradnja klima uredjaja

Ugradnja klime je vrlo bitan deo posla kada želite da klimatizujete Vaš životni ili radni prostor.
Koliko god Vam značilo da nabavite kvaltetan i pouzdan klima uredjaj bar isto toliko ako ne i više Vam znači da se ugradnja klime obavi na kvalitetan i profesionalan način.

detaljnije…


 

servis klima uredjaja Deltafrigomatic BeogradPopravka klima uredjaja

Kvar na klima uredjaju je baš nemio događaj pogotovu što se desi baš kad su velike vrućine i kada nam je klima uedjaj najpotrebniji, a tad obično i svi klima servisi budu veoma zauzeti i nemogu odmah da dođu.Mnogi od tih problema se mogu preduhitriti i smanjiti trošak popravke i bezpotrebno nerviranje ako se klima uredjaj servisira …

detaljnije…


 

klima servis - DeltafrigomaticPremeštanje klima uredjaja

Ukoliko imate potrebu da postojeći klima uredjaj iz raznoraznih razloga premestite iz jednog dela stana u drugi, iz jednog lokala u drugi, iz stana u stan ili u vikendicu Klima servis Beograd -Deltafrigomatic radi te usluge vrlo uspešno i povoljno.

detaljnije…


 

servis klima uredjaja Deltafrigomatic BeogradServis klima uredjaja

Klima servis Beograd-Deltafrigomatic Vam nudi jednu od najvažnijih usluga za dugotrajan rad vašeg klima uredjaja koji će istovremeno duvati zdrav i prečišćen vazduh, a to je redovan servis klime.Klima servis se radi iz sledećih razloga i obuhvata sledeće radove:

detaljnije…


 

servsi klima uredjaja Deltafrigomatic BeogradUgradnja dodatnih grejača

Glavni problem pri radu klima uredjaja na grejanju je stvaranje leda na spoljnjoj jedinici. Led predstavlja izolator koji sprečava izmenu toplote na klimi a samim tim smanjuje njenu efikasnost.

detaljnije…


 

servis klima uredjaja Deltafrigomatic BeogradUgradnja klima uredjaja za grejanje

Jedan od osnovnih zadataka klima uredjaja je osim hladjenja u letnjem periodu i grejanje vaših prostorija kako u prelaznom periodu, a isto tako grejanje tokom cele zime.

detaljnije…


 

servis klima uredjaja Deltafrigomatic BeogradDemontaža klima uredjaja

Klima servis Beograd -Deltafrigomatic Vam nudi i uslugu demontaže klime ukoliko imate iz raznih razloga potrebu za tim.

 

detaljnije…


 

servis klima uredjaja Deltrafrigomatic BeogradSaveti i konsultacije

Dobar savet mnogo vredi. Dobrim raspitivanjem i savetovanjem možete u startu preduhitriti mnoge probleme koji Vam kao laiku i ne padaju na pamet i normalno je i da ih ne očekujete pri eventalnoj nameri oko klimatizacije bvašeg prostora.

detaljnije…


 

servis klima uredjaja Deltafrigomatic BeogradOtkup polovnih i neispravnih klima

Ukoliko imate klima uredjaj koji Vam je neispravan, poluispravan ili jednostavno zastareo  klima servis Deltafrigomatic  vrši otkup neispravnih klima uredjaja na teritoriji celog Beograda  po vrlo korektnim cenama nudeći Vam pri tom i uslugu besplatne demontaže tih klima uredjaja.

detaljnije…


 

servis klima uredjaja Deltafrigomatic BeogradProdaja polovnih klima uredjaja

Klima servis Beograd-Delta frigomatic Vam nudi kupovinu polovnih vrlo dobro očuvanih klima uredjaja po vrlo povoljnim cenama.

detaljnije…


 

 

servis klima uredjaja Deltrafrigomatic BeogradObuka

Klima servis Beograd -Deltafrigomatic Vam nudi još jednu uslugu i to potpuno besplatno, a to je obuka (kurs) za ugradnju klima uredjaja. Svojim višegodišnjim iskustvom demo Vas kroz konkentnu praksu, a ne iz knjiga i puste teorije naučiti da samostalno možete da ugradjujete, servisirate i popravljate klima uredjaje.

detaljnije…