Pozovi
Početna
deltafrigomatic@gmail.com | profesionalna usluga
Radimo 8-20h svaki dan u nedelji SMS kontakt NON STOP

Sve naše usluge

klima servis Deltrafrigomatic Beograd Ugradnja klima uređaja

Ugradnja klime je veoma bitan deo posla kada želite da klimatizujete Vaš životni ili radni prostor. Koliko god Vam značilo da nabavite kvalitetan i pouzdan klima uređaj isto toliko je važno, ako ne i više, da se ugradnja klime obavi na kvalitetan i profesionalan način.

detaljnije…

 


 

servis klima uredjaja Deltafrigomatic BeogradPopravka klima uređaja

Kvar na klima uređaju je nemio događaj pogotovo što se obično desi kada su velike vrućine i kada nam je klima uređaj najpotrebniji. Tada obično i svi klima servisi budu veoma zauzeti i ne mogu da dođu odmah i poprave kvar. Mnogi od tih problema se mogu preduhitriti i smanjiti trošak popravke, kao i bespotrebno nerviranje ako se klima uređaj servisira na vreme.

detaljnije…


 

klima servis - DeltafrigomaticPremeštanje klima uređaja

Ukoliko postoji potreba da postojeći klima uređaj iz razno-raznih razloga premestite iz jednog dela stana u drugi, iz jednog lokala u drugi, iz stana u stan ili u vikendicu, itd. klima servis Delta Frigomatic radi te usluge veoma uspešno i povoljno. Delta Frigomatic isto tako može premestiti samo unutrašnju ili samo spoljnu jedinicu klime…

detaljnije…


 

Servis klima uređaja

Klima servis Delta Frigomatic Vam nudi jednu od najvažnijih usluga za dugotrajan rad vašeg klima uređaja, koji će zbog te usluge izduvavati zdrav i prečišćen vazduh, a to je redovan servis klima uređaja. Klima servis se radi iz sledećih razloga i obuhvata sledeće radove:

 

detaljnije…


 

servsi klima uredjaja Deltafrigomatic BeogradUgradnja dodatnih grejača

Glavni problem pri radu klima uređaja na grejanju je stvaranje leda na spoljnoj jedinici.

Led predstavlja izolator koji sprečava izmenu toplote na klimi, a samim tim smanjuje i njenu efikasnost.

 

detaljnije…


 

servis klima uredjaja Deltafrigomatic BeogradUgradnja klima uređaja za grejanje

Jedan od osnovnih zadataka klima uređaja je, osim hlađenja u letnjem periodu, grejanje prostorija u prelaznom periodu, a sa pojavom modernijih i funkcionalnijih klima, grejanje prostorija tokom cele zime.

 

detaljnije…


 

Demontaža klima uređaja

Klima servis Delta Frigomatic Vam nudi uslugu demontaže klime ukoliko postoji bilo kakva potreba ili razlog da se klima ukloni sa pozicije.

 

detaljnije…

 


 

Saveti i konsultacije

Dobar savet zlata vredi!

Raspitivanjem i savetovanjem možete u startu preduhitriti mnoge probleme koji Vam kao laiku ni ne padaju na pamet, pa je razumljivo da takve probleme ne očekujete prilikom planiranja klimatizacije Vašeg prostora.

detaljnije…

 


 

Otkup polovnih i neispravnih klima

Ukoliko imate klima uređaj koji je neispravan, poluispravan ili jednostavno zastareo klima servis Delta Frigomatic vrši otkup neispravnih klima uređaja na teritoriji celog Beograda po veoma korektnim cenama nudeći Vam, po dogovoru, uslugu besplatne demontaže tih klima uređaja.

detaljnije…


 

servis klima uredjaja Deltafrigomatic BeogradProdaja polovnih klima uređaja

Klima servis Delta Frigomatic – Beograd Vam nudi veliki izbor polovnih veoma dobro očuvanih klima uređaja po izuzetno povoljnim cenama. Ukoliko želite da kupite jeftiniju klimu, a da pritom imate garanciju na godinu dana, uvek imamo u ponudi neke od polovnih klima koje su u potpunosti ispravne, servisirane, proverene u radu na hlađenju i grejanju.

 

detaljnije…


 

Obuka

Klima servis Delta Frigomatic – Beograd Vam nudi još jednu uslugu i to potpuno besplatno, a to je obuka odnosno kurs za ugradnju klima uređaja. Svojim višegodišnjim iskustvom ćemo Vas kroz konkentnu praksu, a ne iz knjiga i neprimenjljive teorije, naučiti da samostalno možete da ugrađujete, servisirate i popravljate klima uređaje.

detaljnije…