Pozovi
Početna
deltafrigomatic@gmail.com | profesionalna usluga
Radimo 8-20h svaki dan u nedelji SMS kontakt NON STOP

Demontaža klima uredjaja

DEMONTAŽA KLIMA UREDJAJA

Klima servis Beograd -Deltafrigomatic Vam nudi i uslugu demontaže klime ukoliko imate iz raznih razloga potrebu za tim.

Često se ukazuje potreba da se skine cela klima ako se seli na drugo mesto ili ako je crkla ili ako ste prodali postojeci stan, lokal ili ako treba samo da skinete unutrašnju jedinicu ako renovirate stan ili spoljnju ako radite fasadu.

Ukoliko radite fasadu na kući najbolje je da spoljnu klimu skinemo, ostavimo na zidu duže nosače pošto de stari verovatno zbog postavljanja izolacije biti kratki, ostavimo u izolaciji kad je već prilika i crevo za odvod kondezata u fasad  ,eventalno i instalaciju potopimo da se ne vidi u izolaciju i kad sve završite i majstori lepo urade fasadu sve lepo vratimo na svoje mesto.

Demontaža klime nije neka zahtevna intervencija, opisali smo je u članku demontaža klime u korisnim savetima ali isto tako zna da se iskomplikuje i da onaj ko to radi nestručno nanese više štete nego uštede ako to radi sam.

Ukoliko Vam je klima uredjaj crko i neupotrebljiv često imamo praksu da iskompezujemo uslugu demontaže klime za tu staru crknutu klimu.

Ukoliko ima neki deo na klimi da je dobar možda ćemo to iskoristiti a freon i ostatak delova ćemo ekološki sačuvati i predati centrima za reciklažu i na taj način sačuvati okolinu.