Pozovi
Početna
deltafrigomatic@gmail.com | profesionalna usluga
Radimo 8-20h svaki dan u nedelji SMS kontakt NON STOP

18 ključnih razloga zasto izabrati bas nas

 1. Klima uređaji su naša jedina i osnovna delatnost (ne svaštarimo i nebavimo se tim poslom sezonski)
  zapitajte se može li neko podjednako dobro da radi i klimatizaciju i alarme, satelitske antene, vodu, struju,kanalizaciju, bravariju itd. Mi znamo dosta zanata ali se bavimo samo klimatizacijom i sve smo podredili tome jer time se bavimo i to radimo najbolje
 2. Imamo višegodišnje iskustvo (15 godina), profesionalno obučene majstore sa kodeksom lepog ponašanja
 3. Imamo profesionalan alat, kvalitetan materijal i opremu pa nam nijedna ugradnja klime neće predstavljati problem (dosad se nismo vratili ni sa jedne adrese neobavljenog posla)
 4. Imamo više ekipa montažera a samim tim možemo vrlo brzo izaći na teren i podneti veći obim posla pogotovu u letnjem periodu kada je to vrlo bitno (svima trebaju pouzdani majstori koji neće nestati i birati lakši posao kada je leti špic sezone i kada sve klime pokazuju svoje mane)
 5. Ispoštovaćemo strogo svaki sa vama dogovoreni termin i ceniti vaše dragoceno vreme
 6. Pružicemo Vam u svakom trenutku savet za klima uređaje, telefonski, lično, mailom, kupili vi klima uređaj od nas ili ne. (glavni cilj nam je zadovoljan klijent koji će nas preporučiti dalje)
 7. Dobićete garanciju od 7 godina na klima uredjaj kupljen od nas. Vaša klima je od sad naša briga -opustite se u klimatizovanom prostoru jer ste dobili pouzdanog saradnika)
 8. Daćemo Vam savet za najoptimalnije mesto montaže klima uređaja, predočićemo Vam prednosti i mane eventualnih drugih mesta montaže a Vi ćete sami doneti konačnu odluku o mestu montaže (nećemo montirati gde je samo najlakše )
 9. Klima uređaj možete naručiti telefonom i dobiti na kućnu adresu bez vašeg lutanja po prodavnicama i ujedno ćemo Vam preporučiti modele u koje imamo višegodišnje poverenje i time vas spasiti nedoumice pri šarenolikom izboru klima.
 10. Klima uređaji će Vam biti dostupni odloženo na rate plaćanje čekovima gradjajna kao i plaćanje preko računa. (nije ni nama lako u ovo krizno vreme ali se trudimo da izađemo u susret mušterijama)
 11. Kupovinu klima uređaja i montažu ćete objediniti na jednom mestu i izbećićete nesuglasice i prebacivanje problema između trgovca i servisa
 12. Vrlo smo pedantni. Posle naše montaže stan će Vam ostati čist i uredan i sve će Vam stvari biti vraćene na svoje mesto
 13. Svaki klima uređaj vakumiramo pri montaži, duže instalacije dopunjujemo freonom, što omogućava bolji i dugotrajniji rad klime
 14. Imamo veliko iskustvo u montažama na zgradama u izgradnji (gradilištima)(npr naselje Belvile Novi Beograd)
 15. Poznajemo sistem rada klima uređaja i imamo veliko iskustvo u popravkama, dijagnostici kvarova na klimama (nije bilo nerešivih problema ) i nismo samo montažeri novih klima
 16. Veliki broj klijenata, kako firmi tako i privatnih lica nam je ukazalo poverenje (vidite naše reference, preporuke, sertifikate)
 17. Radimo i ozbiljnu profesionalnu sistemsku klimatizaciju (kasetne, kanalske, multi sisteme, vrv sisteme, toplotne pumpe) za proizvodne i poslovne objekte, restorane, kafiće, server sale veće stambene objekte,hotele itd
 18. Ovlašćeni smo servis za: LG, MIDEA, MITSUBISHI, PANASONIC, GREE, KOREL, GALANZ, AUX, SAMSUNG, VENTING, KALTMAX, CROWN, VOX, VIVAX klima uredjaje.(većina uvoznika klima nas je ovlastila da montiramo klime iz njihovog programa i imamo sa njima dugogodisnju saradnju)

Slični tekstovi:

montaza klima uredjaja / razne teme / Saveti / Saveti za izbor servisa i majstora