Pozovi
Početna
deltafrigomatic@gmail.com | profesionalna usluga
Radimo 8-20h svaki dan u nedelji SMS kontakt NON STOP

Imate klima uređaj – treba vam montaža

Montažu klima uređaja bi trebalo prepustititi majstorima sa iskustvom tj. ovlašćenom servisu i na taj način ćete dobiti:

  • pouzdan rad vaše klime;

  • pisanu garanciju;

  • profesionalnu uslugu;

Pored toga, izbeći ćete komplikacije usled nestručnih montaža.

 

Imate klima uređaj – treba vam montaža

Pošto ste odlučili koji ćete klima uređaj kupiti ili ste ga već kupili, dobili na poklon, odlučili da prenesete iz stana u stan, iz sobe u sobu, ili Vam je jednostavno potrebna samo demontaža klima uređaja, javlja se dugi niz pitanja:

Koji servis ili majstora – montažera izabrati da to uradi, da li to uopšte može da se izvede, na koje mesto je najadekvatnije postaviti klimu, u kom vremenskom roku to može da se uradi a da se taj dogovor u svakom slučaju strogo ispoštuje, ko će to uraditi najkvalitetnije, najbrže, najprofesionalnije,..?

Zatim, u koji servis možete imati poverenja po pitanju poštenja, dakle da Vas neće prevariti, odložiti zakazan termin, napraviti neke dodatne neplanirane troškove,… Koga uopšte smete da pustite u stan bez obzira na klimu?

Koji majstor – montažer će Vas posavetovati tako da se ugradnja uradi na najbolji mogući način, koji je ovlašćeni servis za sve to i ko ima najviše profesionalnog iskustva?

Koji servis će Vam dati najdužu garanciju za uređaj i u slučaju problema ispoštovati sve u najkraćem mogućem roku?

Koji servis može redovno da održava klima uređaj, ko zna profesionalno da popravi šta god i kad god da zatreba, a ne samo da ugradi klima uređaj?

Da li će majstor doći u što kraćem roku, da li će biti lepo vaspitan, ljubazan, kulturan, da li napraviti u stanu nered ili sve ostaviti u besprekorno čistom stanju?

Koji servis možete pozvati bilo u kom trenutku za neku dalju instrukciju ili problem?

Koji servis možete od srca preporučiti prijatelju, rođaku, poslovnom partneru ili jednostavno dobiti majstora sa kojim ćete sarađivati po pitanju klimatizacije ubuduće a kad god Vam to zatreba?

 

Odgovor je jednostavan! Kontaktirajte nas i uverite se u stručnost i profesionalizam naših majstora. Kao ovlašćeni servis Delta Frigomatic sa ponosom iznosi tvrdnju da ćete biti i više nego zadovoljni našom uslugom i saradnjom!

 

Dodatne informacije putem e-maila:

deltafrigomatic@gmail.com

ili telefonom na: 0641153232

 

Lajkujte, šerujte ili prokomentarišite našu FB: https://www.facebook.com/klimauredjaji.deltafrigomatic/

i Instagram stranicu: https://www.instagram.com/klima_uredjaji_deltafrigomatic/

 

Hvala unapred!

 

 

 

 

 

Slični tekstovi:

montaza klima uredjaja / Saveti oko ugradnje klime