Pozovi
Početna
deltafrigomatic@gmail.com | profesionalna usluga
Radimo 8-20h svaki dan u nedelji SMS kontakt NON STOP

Zašto bi klima uređaj uvek trebalo da montira ovlašćeni servis?

Zašto bi klima uređaj uvek trebalo da montira ovlašćeni servis?

Zašto bi klima uređaj uvek trebalo da montira ovlašćeni servis?

Za montažu klima uređaja su potrebni ljudi koji imaju iskustva i koji su obučeni za tu vrstu posla.

Glavni razlozi zbog kojih klima uređaj ne radi ili ne ispunjava očekivane zahteve najčešće nisu vezani za kvalitet samog klima uređaja nego za ljudski faktor, odnosno vrlo je često u pitanju nestručna montaža.

Finansijski je uvek primamljivije platiti nešto po nižoj ceni, ali najskuplje će Vas koštati ako se u avanturu montaže klime upustite sami ili to prepustite nekom priučenom majstoru, rođaku, komšiji, nekome ko je „negde video“ kako se to radi ili uradio nekoliko puta do sada. Uz najbolju nameru napraviće više štete nego koristi. Nakon više od 15 godina iskustva možemo reći da smo na stotine mesta odlazili i popravljali/ispravljali tuđe greške (ako je to uopšte bilo moguće) i svedočili tome kako ljude skupo košta to loše iskustvo.

„Malo je toga na svetu što neko ne može napraviti puno gore i naplatiti malo manje. Oni koji razmatraju samo cenu nužno su žrtve takvih ljudi.“ – John Ruskin

Ovlašćeni servis je registrovana zanatska radnja koja se profesionalno bavi ugradnjom klima uređaja, koju su ovlastili uvoznici klima uređaja da stoji iza njihove garancije, a koja dobro poznaje i sam princip rada klima uređaja i karakteristike svih modela na tržištu.

Ovlašćeni servis ima dostupnost rezervnim delovima i ima umeće popravke bilo kog kvara na klima uređajima, a ne samo znanje ugradnje.

Ovlašćeni servis poseduje profesionalan alat, kvalitetan materijal, atestirane nosače, servisna uputstva, logistiku, podršku od uvoznika, obučenost i iskustvo u svim situacijama vezanim za montažu i popravku klima uređaja.

Ovlašćeni servis za klima uređaje će Vam po završenoj montaži dati uputstva za rukovanje i održavanje klima uređaja i pečatom svoje firme će Vam overiti garanciju koja će tek tada biti punovažna.

U slučaju nekih problema ili kvarova ovlašćeni servis će izaći na teren i taj problem rešiti u što kraćem roku.

Ovlašćeni servis za klime će Vam raditi i redovne godišnje servise i produžavati garanciju pečatom svoje firme.

 

  • Delta Frigomatic je ovlašćeni servis za sledeće brendove klima uređaja:

LG, MIDEA, GALANZ, DAIKIN, GREE, VIVAX, MITSUBISHI, SAMSUNG, VENTING, CROWN, VOX, CRYPTON, PANASONIC, KOREL, AUX, TADIRAN, BERGEN, TESLA, FUJITSU, MDV, UNION, KALTMAX i drugi.

 

 

 

 

Slični tekstovi:

montaza klima uredjaja / razne teme / Saveti / Saveti oko ugradnje klime